VRBOV: Pri dopravnej nehode v obci sa zranili piati ľudia

01.05.2010 Kežmarok

Vrbov 1. mája (TASR) - V obci Vrbov, okres Kežmarok došlo v piatok 30. apríla asi o 22.40 h k dopravnej nehode. V havarovanom aute boli piati ľudia.
Traja, z ktorých má jeden vážne zranenia, boli prevezení do popradskej nemocnice, dvaja ľahšie zranení do nemocnice v Levoči.
Stav troch pacientov v popradskej nemocnici je stabilizovaný, sú mimo ohrozenia života a nevyžadujú si akútnu operáciu. \"U jedného ide o vážnejšie poranenie mozgu, zatiaľ je liečený neoperačne. Druhý utrpel otras mozgu a mnohopočetné odreniny po tele, v treťom prípade ide o zlomeninu predpriehlavkovej kosti vľavo, je zatiaľ takisto liečený neoperačne, \" uviedol pre TASR Martin Lajoš z traumatologickej ambulancie popradskej nemocnice. Podľa jeho slov sa vodičovi odobrala vzorka krvi na zistenie prítomnosti alkoholu, mladý muž požitie alkoholických nápojov pred cestou vylúčil.
Nehoda sa stala na štátnej ceste č. 536 v obci Vrbov, kde vodič pravdepodobne nezvládol riadenie v zákrute a vyletel s autom mimo cestu. Privolaní príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Kežmarku pomohli posádke záchrannej zdravotnej služby s ošetrením a naložením zranených do sanitiek a zabezpečili havarované vozidlo proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín.
 

Vyberte región